Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πλάνα για το μέλλον

Με το όνειρο των πλέι-οφ να έχει σβήσει οι διοικούντες στον Άρη καλούνται να κάνουν σχέδια για τη νέα σεζόν. Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ δεν είναι λίγες και αυτές θα κοιτάξουν να τακτοποιήσουν πριν προχωρήσουν στον προγραμματισμό για την επόμενη μέρα.

Και πρώτα την εξασφάλιση της αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τις πληρωμές και την τήρηση των διακανονισμών, που έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα διεκδικήσει παραπάνω πράγματα στο νέο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Άρη ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάποια μικροπροβλήματα έχουν ο Γιαννιώτας που κληρονόμησε ένα αιμάτωμα και ο Μίσελ που έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν προλαβαίνουν Καστίγιο και Ακόστα.
Οι "κίτρινοι" πρέπει να κερδίσουν τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να εξασφαλίσουν την έκτη θέση στον βαθμολογικού πίνακα. Θέση η οποία εφόσον τιμωρηθούν ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, μπορεί να τους δώσει εισιτήριο του χρόνου για την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: