Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Εξηγήσεις σε Βαλβέρδε!!

Με τον Βαλβέρδε και τους παίκτες συναντήθηκε χθες ο πρόεδρός της Βαλένθια, Γιορέντε με σκοπό να καθησυχάσει τους πάντες για το μέλλον μετά από το… πέρασμα των μετοχών της ομάδας σε ισπανική τράπεζα.

Εξηγήσεις σε Βαλβέρδε!
Προσπάθεια να ηρεμήσει τα… πνεύματα και να καθησυχάσει τους πάντες στο αγωνιστικό τμήμα έκανε ο Μανουέλ Γιορέντε.

Ο πρόεδρος της Βαλένθια επισκέφθηκε τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος στην χθεσινή προπόνηση για να τους μιλήσει και να τους εξηγήσεις το «πώς» έχει η κατάσταση μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που φέρνουν ουσιαστικά σε ισπανική τράπεζα τις μετοχές της ομάδας.

«Δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα που συμβαίνουν εδώ, προσπαθώ να το κάνω αλλά δεν μπορώ», ήταν κάποια από τα λόγια του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της ομάδας εκφράζοντας έτσι τον προβληματισμό του αλλά και την απορία του για την κατάσταση που επικρατεί στις «νυχτερίδες».

Φυσικά μετά από τις εξελίξεις αυτές, οι ισπανικές εφημερίδες, υποστηρίζουν ότι το ζήτημα της ανανέωσης συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε με την Βαλένθια συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες αν και μετά το τέλος της συνάντησης που είχε ο Γιορέντε με τον Βάσκο υποστήριξε ότι δεν συζητήθηκε τίποτα σχετικό με το ζήτημα!

«Δεν είπαμε κάτι καινούργιο. Δεν μιλήσαμε για το θέμα», τόνισε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: