Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σκέφτεται το Μουντιάλ ο Τζιλαρντίνο!

Η συμμετοχή με την εθνική Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2014 αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Σκέφτεται το Μουντιάλ ο Τζιλαρντίνο
Έχοντας κατακτήσει το Μουντιάλ του 2006 με την εθνική Ιταλίας και έχοντας συμμετάσχει σε αυτό του 2010, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο προσδοκά σε μια ακόμη συμμετοχή σε αυτό του 2014, που θα φιλοξενήσει η Βραζιλία.

Ο 30χρονος επιθετικός της Μπολόνια, στην οποία ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι, είναι αναγεννημένος στους «ροσομπλού», έχοντας πετύχει 11 γκολ σε 26 συμμετοχές.

«Έχω επιστρέψει στο σκοράρισμα και αυτό ενδεχομένως να με ωφελήσει και σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα. Το να καταφέρω να παίξω σε ένα τρίτο Μουντιάλ, αποτελεί όνειρο για μένα. Άλλωστε, απομένει ένας χρόνος και κάτι. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να είμαι έτοιμος, αλλά μέχρι τότε, κοιτάζω το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε στην «Corsosport».

Όσον αφορά το μέλλον του, δεν περνάει καν από το μυαλό του Τζιλαρντίνο το ενδεχόμενο να τερματίσει την καριέρα του. «Έχω μπροστά μου τουλάχιστον πέντε χρόνια για να παίξω ποδόσφαιρο, έχοντας ως παράδειγμα τον Φραντσέσκο Τότι. Δεν θέλω να σταματήσω. Θα ήθελα να παίξω για μερικά ακόμη χρόνια στην Ιταλία και να καταφέρω να ξεπεράσω τα 200 γκολ» τόνισε. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: