Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

«Τα γκολ θα έρθουν την Κυριακή»

Αισιόδοξος ότι η Άιντραχτ θα καταφέρει να σκοράρει και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Στουτγκάρδη, που θα την διατηρήσει σε τροχιά Champions League εμφανίζεται με δηλώσεις στο www.sport-fm.gr ο Άντερσον.

«Τα γκολ θα έρθουν την Κυριακή»
Αισιόδοξος ότι η Άιντραχτ -μετά από τέσσερις αγωνιστικές ξηρασίας- θα καταφέρει να σκοράρει και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Στουτγκάρδη, που θα την διατηρήσει σε τροχιά Champions League, εμφανίζεται με δηλώσεις στο www.sport-fm.gr ο κεντρικός αμυντικός της γερμανικής ομάδας, Άντερσον.

Δηλώσεις στο www.sport-fm.gr και τον Τάσο Χαλκιόπουλο

- Πώς είδες την αναμέτρηση κόντρα στον Ανόβερο την προηγούμενη αγωνιστική;
Το ματς απέναντι στο Ανόβερο ήταν ένα στο οποίο οι δύο ομάδες επέδειξαν αλληλοσεβασμό και γι' αυτό ήταν λίγο κλειστό. Οι δύο σύλλογοι είχαν λίγες ευκαιρίες για γκολ. Παρ' όλα αυτά, το γκολ μας έπρεπε να μετρήσει, αλλά ο επόπτης το ακύρωσε.

-Τα γκολ, όμως, δεν έρχονται. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Κι εγώ, ακόμα, αναρωτιέμαι, διότι στις προπονήσεις πετυχαίνουμε πολλά τέρματα. Ίσως, όμως, μας λείπε λίγο η δίψα για να πετύχουμε το γκολ. Να δοκιμάσουμε περισσότερες τελικές και ,φυσικά, να σουτάρουμε! Αλλά, απέναντι στη Στουτγκάρδη, αυτά τα γκολ θα έρθουν. Η ομάδα μας είναι προσηλωμένη σε αυτή την αναμέτρηση για να έρθουν επιτέλους οι νίκες.

-Οι αποστάσεις στη βαθμολογία είναι πολύ μικρές, έχει σημάνει συναγερμός;
Γνωρίζουμε ότι η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Έτσι, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, αλλιώς, θα χάσουμε την ευκαιρία μας και είναι κάτι που δεν το θέλουμε.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: