Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Ιδιαίτερα προσεκτικός ήταν ο Παναθηναϊκός, έχοντας παράλληλα όρεξη και ενέργεια, στο αποψινό παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο Novasports.

«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά»
Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε ότι οι «πράσινοι» κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά, θέλοντας να παρουσιάζονται καλύτεροι με την πάροδο του χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στην κάμερα της Nova

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα Βερολίνου:

«Τα αποτελέσματα της Άλμπα δείχνουν πως έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε κάνει μία ή δύο νίκες στον όμιλο. Είναι αρκετά σκληρή ομάδα που θέλει να ελέγχει το παιχνίδι Εμείς, όμως, παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε συγκέντρωση, όρεξη και ενέργεια.

Με τη συγκέντρωσή μας δεν επιτρέψαμε στην Άλμπα να κάνει το παιχνίδι που θέλει. Ελέγχαμε τον ρυθμό, τρέξαμε σε μεγάλο διάστημα και ήρθε μια εύκολη νίκη που δεν θεωρούσαμε πως θα έρθει τόσο εύκολα.

Έχω πει και πάλι ότι είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Υπάρχουν εκπλήξεις σε πολλά ματς. Τα αποτελέσματα ανοικτά. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και είχαμε πει ότι έπρεπε να έχουμε διάρκεια. Τώρα έχουμε πάει στα 30 λεπτά και θέλουμε να πάμε ακόμα περισσότερο. Από αυτό χάσαμε και τα δύο ματς. Από τα νεκρά διαστήματα που έχουμε και πρέπει να διορθώσουμε
».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του «τριφυλλιού»:

«Εμείς βλέπουμε ξεχωριστά τα πράγματα. Όπως για παράδειγμα το παιχνίδι της Δευτέρας στην Ελευσίνα που πρέπει να κερδίσουμε».

Για το επίπεδο του ΤΟΡ16 και τη διαφορά που μπορεί να φέρει μία ήττα:

«Είναι 16 ομάδες που είναι καλές. Οι διαφορές είναι μικρές και μπορεί να χαθεί και να κερδηθεί ένα παιχνίδι σε δευτερόλεπτα, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: