Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πρώτο... μήνυμα για Γκαρσία!!

Οι πρώτες -επίσημες- αντιδράσεις για το θέμα Γκαρσία από τους φίλους του ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Αιχμηρή ανακοίνωση από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας, κάνοντας λόγο για... άχρηστους!
Ο Ουρουγουανός άσος είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης για τους φίλους των «ασπρόμαυρων». Δεν είναι καν αρχηγός, είναι... «Ο αρχηγός» και τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή, μόνο ευχάριστα δεν ήχησαν στα αυτιά τους. Η πρώτη μάλιστα επίσημη αντίδραση από τον κόσμο του συλλόγου, έγινε με την ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας, που τονίζει ότι ο Γκαρσία θα φύγει «όταν ΠΡΕΠΕΙ« από τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ στέλνει και... μήνυμα για περαιτέρω αντιδράσεις.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Επιστροφή στην ενασχόληση μας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με κάποιους δήθεν και χθεσινούς που έχουν ως στόχο την ρήξη της σημαίας του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ και αυτό για όφελος δικό τους.
Ο Pablo Garcia δε μπορεί να τυγχάνει τέτοιου είδους συμπεριφορά από κάποιους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
Κάτω τα ξερά σας επιτέλους από την σημαία αυτής της ομάδας. Ο Pablo Garcia κάποια στιγμή θα φύγει και αυτό το ξέρουμε όλοι ,αλλά θα φύγει όταν ΠΡΕΠΕΙ, με τις τιμές που ΠΡΕΠΕΙ και ακόμα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ γιατί…ακόμα δεν ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Έχετε καταφέρει για ακόμα μια φορά να γυρίσετε τα μυαλά του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ και ξέρετε πολύ καλά πως αν γυρίσουν τελείως θα βρεθείτε ενώπιον πολύ άσχημων συνθηκών.
Τέλος η ομάδα μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μείνει συγκεντρωμένη στους πολύ σημαντικούς στόχους της για το υπόλοιπο της σεζόν.
ΥΓ1. Ραντεβού στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑΟ αυτής της χώρας την Κυριακή.
ΥΓ2. Απλά και ξεκάθαρα: ΚΥΠΕΛΛΟ – CHAMPIONS LEAGUE.
ΥΓ3. Λευτεριά στα αδέρφια μας
Δ.Σ. Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΣΚΥΔΡΑΣ “PABLO GARCIA”»

Δεν υπάρχουν σχόλια: