Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Καλύπτει τα νώτα της η Μπέβερεν!

Την επέκταση του συμβολαίου του Σεντρίκ Ντ’ Ουλιβό, ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπέβερεν. Ο Γάλλος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Καλύπτει τα νώτα της η Μπέβερεν
Αποκτήθηκε από την Μπέβερεν το περασμένο καλοκαίρι για να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας. Καταφέρνοντας να κάνει καλά τη δουλειά του, ο Σεντρίκ Ντ’ Ουλιβό κατάφερε να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη βελγική ομάδα, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η Μπέβερεν, με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό πως το συμβόλαιο του 23χρονου Γάλλου επεκτάθηκε κατά ένα έτος και λήγει το καλοκαίρι του 2015. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αλλά είναι βέβαιο πως στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ έγινε μια γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Ο Ντ’ Ουλιβό έχει αγωνιστεί σε 19 αγώνες του βελγικού πρωταθλήματος και έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων της χώρας. Με την κίνηση της διοίκησης εξασφαλίζεται πως τον πρώτο λόγο σε μια πιθανή μετακίνηση του παίκτη έχει ο σύλλογος. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: