Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

«Έζησα το όνειρό μου στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Απολογισμό της χρονιάς που πέρασε στη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Νούρι Σαχίν, μιλώντας στην εφημερίδα «As». Ο Τούρκος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη «Βασίλισσα» και επέστρεψε στη Ντόρτμουντ.

«Έζησα το όνειρό μου στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το… διαβατήριό του για να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νούρι Σαχίν στον ένα χρόνο που έμεινε στο «Μπερναμπέου» δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για καιρό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το δανεισμό του, πρώτα στη Λίβερπουλ, όπου δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και από τον περασμένο Ιανουάριο στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία επέστρεψε ελπίζοντας να βρει τον καλό του εαυτό.

Μιλώντας στην ισπανική «As» ο Σαχίν έκανε μια αναδρομή στη χρονιά που πέρασε στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Έζησα ένα όνειρο. Το να είμαι συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απλά εκπληκτική εμπειρία. Ο κόσμος νομίζει πως ο Κριστιάνο είναι δύστροπος και εγωιστής, αλλά εγώ είδα έναν άνθρωπο ταπεινό, ο οποίος μου έμαθε πολλά. Είναι ένας συνεπέστατος επαγγελματίας, που βοηθάει τους συμπαίκτες του όπως μπορεί», είπε αρχικά ο Τούρκος μέσος.

Αναφορικά με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Σαχίν είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Ο Μουρίνιο είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο, ακόμα και τώρα. Συζητούμε για το ποδόσφαιρο, βεβαίως, αλλά πάντα με ρωτάει για την καθημερινότητά μου. Είναι κρίμα που δεν κατάφερα να συνεργαστώ μαζί του για περισσότερο καιρό», σημείωσε ο Σαχίν.

Κλείνοντας, ο Τούρκος διεθνής έδειξε να μην πιστεύει πως θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Δυστυχώς ο τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να δουλέψω όπως θα ήθελα στη Ρεάλ. Ακόμα ανήκω σε εκείνους, τυπικά, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω στη Μαδρίτη και να κερδίσω θέση βασικού στην ομάδα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει διαφορετικά, αλλά ήμουν άτυχος», είπε με παράπονο ο Νούρι Σαχίν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: