Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

«Να καθιερωθώ στην Εθνική»

Μετά την κλήση του για πρώτη φορά στην Εθνική στόχος πλέον του τερματοφύλακα της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν, είναι να καθιερωθεί σε αυτήν όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Να καθιερωθώ στην Εθνική»
Ξαφνιασμένος με την κλήση του στην Εθνική ομάδα για το παιχνίδι με τη Βοσνία έμεινε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου».

Ωστόσο, από εδώ και πέρα στόχος του 23χρονου γκολκίπερ είναι να καθιερωθεί στην «γαλανόλευκη», παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει στην συγκεκριμένη θέση.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Γιούρι Λοντίγκιν στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:


Για το αν το περίμενε πως ο Φερνάντο Σάντος θα τον καλούσε στην αποστολή και που ήταν όταν το έμαθε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα πληροφορηθεί. Μου ήρθε ξαφνικά και έμεινα άναυδος. Ήμουν σπίτι και έτυχε η γυναίκα μου που παρακολουθούσε την συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος να μου πει πως είμαι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας».

Για το αν πίστευε πως θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με τη Βοσνία:

«Γενικά από την πορεία είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως κάποια στιγμή μπορεί να γίνει αυτό, αλλά δεν περίμενα να συμβεί τόσο σύντομα. Είμαι έτοιμος να πάρω την ευκαιρία. Είναι η πρώτη μου κλήση και από εκεί και περά πρέπει να μπορέσω να καθιερωθώ στην Εθνική».

Για τους τερματοφύλακες που έχει αυτή την στιγμή η Εθνική (Σηφάκης, Καρνέζης, Καπίνο):

«Δεν νιώθω άτυχος. Είναι καλό να έχεις ανταγωνισμό, αφού όταν δεν έχεις, τότε δύσκολα βελτιώνεσαι».

Για το ίνδαλμά του:
«Είναι ο Ίκερ Κασίγιας».

Για την πορεία της Ξάνθης την φετινή χρονιά:

«Δεν είχαμε ξεκινήσει άσχημα, αφού είχαμε σε τρία ματς πέντε βαθμούς. Ωστόσο, σε πολλές ομάδες γίνονται διάφορα μέχρι η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Έτσι και σε εμάς. Είχαμε μια αλλαγή προπονητή δεν ήταν τα αποτελέσματα έτσι όπως τα περιμέναμε, με αποτέλεσμα να έρθει ο κύριος Ουζουνίδης πάλι και να μας βοηθήσει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: