Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ξανθόπουλος: «Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Άλμπα, όμως το μυαλό των παικτών του βρίσκεται ήδη στα τρία παιχνίδια που απομένουν για το Top 16 τα οποία χαρακτηρίζονται… τελικοί.

Ξανθόπουλος: «Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς»
Τρεις τελικούς έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μπορεί να νίκησαν την Άλμπα, όμως η επικράτηση της Μάλαγα επί της Ρεάλ περιέπλεξε τα πράγματα με αποτέλεσμα στα εναπομείναντα ματς με Ρεάλ, Μπάμπεργκ και ΤΣΣΚΑ, στο «τριφύλλι», όπως τόνισε και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, να καίγονται για τη νίκη.

«Όπως τα κάναμε στην Μάλαγα, έχουμε πλέον μπροστά μας τρεις τελικούς. Ωστόσο κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Από εμάς εξαρτάται. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ που ακολουθεί είναι για εμάς τελικός και λίγο-πολύ βρίσκεται στο μυαλό μας από τώρα», είπε στην κάμερα της Nova ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, ενώ για τον αγώνα με τα «άλμπατρος» σχολίασε:

«Η Άλμπα μπορεί να έχει μόλις μία νίκη μέχρι τώρα όμως έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της, έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει. Εμείς απόψε μπήκαμε από την αρχή δυνατά, πιέσαμε, δεν της αφήσαμε περιθώρια, πήραμε από νωρίς διαφορά και φτάσαμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: