Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Έκανε πλάκα στον Στραματσόνι ο Μοράτι!

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο Μάσιμο Μοράτι για να ειρωνευτεί τις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με την απόλυση του Αντρέα Στραματσόνι και την πρόσληψη του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Έκανε πλάκα στον Στραματσόνι ο Μοράτι
Η εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ και η νέα ήττα τρεις μέρες μετά, αυτή τη φορά στο Καμπιονάτο από τη Μπολόνια με 1-0 μέσα στο Σαν Σίρο, «φούντωσε» τις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι, να είναι έτοιμος να απολύσει τον Αντρέα Στραματσόνι και στη θέση του να φέρει τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Θέλοντας να ειρωνευτεί τις φήμες σχετικά με την πρόσληψη του Λουτσέσκου, ο Μοράτι έκανε μια πετυχημένη πλάκα στον Στραματσόνι, όπως ο ίδιος ο νεαρός τεχνικός αποκάλυψε. Την παραμονή του αγώνα με την Τότεναμ, ο πρόεδρος κάλεσε στο τηλέφωνο τον προπονητή. Η στιχομυθία είναι απολαυστική και ενδεικτική της ψυχολογίας του προέδρου της Ίντερ.
«Εμπρός; Λουτσέσκου εσύ;» είπε ο Μοράτι, μόλις ο Στραματσόνι σήκωσε το τηλέφωνό του.

«Όχι, πρόεδρε. Είμαι ακόμα ο προηγούμενος, ο παλιός προπονητής», απάντησε ο κόουτς της Ίντερ, μετά το πρώτο… μούδιασμα που ένιωσε, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Με τον τρόπο αυτό ο Μοράτι δείχνει πως η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Στραματσόνι δεν έχει κλονιστεί, ενώ και η ψυχολογία του Στραματσόνι είναι αρκετά καλή, αν αναλογιστούμε την αντίδρασή του στο τηλεφώνημα.

Ασφαλώς αυτό που θα κρίνει το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι είναι τα αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να έρθουν από την ερχόμενη, κιόλας, Κυριακή. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: