Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

«Πονοκέφαλος» στα… δοκάρια για Χριστόπουλο

Μεγάλο πρόβλημα στην επιλογή του τερματοφύλακα για την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη αντιμετωπίζει ο Γιάννης Χριστόπουλος.

«Πονοκέφαλος» στα… δοκάρια για Χριστόπουλο
Ο Νίκος Μπαμπανιώτης δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες, αφού αποχώρησε ως τραυματίας από το πρόσφατο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Δεδομένης της απουσίας του Μπάμπη Ταμπάση, ο 41χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Καρίμ Φεγκρούς. Ωστόσο, ο Μαροκινός πορτιέρο είναι και εκείνος τραυματίας και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ανέφεραν πως θα επέστρεφε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις αρχές Απριλίου.

Παρόλα αυτά, ο κ. Χριστόπουλος δεν θέλει να ρισκάρει με τον νεαρό Μπακόλα (ο οποίος συμπεριλήφθηκε και αυτός στην αποστολή) και τις τελευταίες μέρες δοκίμασε τον Φεγκρούς, ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητά του σε περίπτωση που ο Μπαμπανιώτης δηλώσει αδυναμία.

Στον ΠΑΣ ελπίζουν ότι ο Μπαμπανιώτης θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά, αφού ο Φεγκρούς είναι ανέτοιμος και αυτό φάνηκε στις δοκιμές των τελευταίων ημερών.

Πέρα από τη θέση του τερματοφύλακα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να εμπιστευθεί τους ίδιους παίκτες που νίκησαν την περασμένη Κυριακή την Skoda στην Ξάνθη. πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: