Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Στις 11 Αυγούστου το Community Shield!

Στις 11 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουίγκαν, ώστε να αναδειχθεί ο νικητής του Community Shiled, με το παιχνίδι να γίνεται στο «Γουέμπλεϊ».

Στις 11 Αυγούστου το Community Shield
Η «μάχη» της πρωταθλήτριας με την Κυπελλούχο Αγγλίας ορίστηκε για τις 11 Αυγούστου από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τόπο διεξαγωγής το «Γουέμπλεϊ».

Στο παιχνίδι για το τρόπαιο του Community Shield θα αναμετρηθούν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουίγκαν, με την πρώτη να έχει κατακτήσει το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και τη δεύτερη το πρώτο Κύπελλο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 1-0.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σηκώσει το τρόπαιο 19 φορές (σε τέσσερις από αυτές ο τίτλος δόθηκε και στις δύο ομάδες που συμμετείχαν στο παιχνίδι), κάτι που τους καθιστά πολυνίκεις του θεσμού, ενώ οι «λάτικς» δεν είχαν ποτέ τη χαρά να γευτούν έστω και τη συμμετοχή στον εν λόγω αγώνα.

Τέλος, η τωρινή κάτοχος είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είχε επικρατήσει της Κυπελλούχου Τσέλσι με σκορ 3-2 στις 12 Αυγούστου του περασμένου έτους.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: