Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αυξάνεται η ποινή του Λεονάρντο;

Ορατό είναι το ενδεχόμενο αύξησης της ποινής που επιβλήθηκε στον Λεονάρντο, για την επίθεσή του στον διαιτητή Αλεξάντερ Κάστρο, σύμφωνα με την εφημερίδα «L’Equipe».

Αυξάνεται η ποινή του Λεονάρντο;
Η κίνηση του Λεονάρντο να σπρώξει τον διαιτητή Αλεξάντερ Κάστρο, μετά τη λήξη του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Βαλανσιάν τον περασμένο Μάιο, κόστισε στον Γενικό Διευθυντή των παριζιάνων τον 9μηνο αποκλεισμό του από τους αγωνιστικούς χώρους. Μια ποινή που θεωρήθηκε «εξοντωτική» από τους περισσότερους, αλλά όχι και από την εφημερίδα «L’Equipe», η οποία αναφέρει πως ενδέχεται να αυξηθεί.

Η εφημερίδα κάνει μια σύγκριση με ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος, τονίζοντας πως η ποινή που είχε επιβληθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις έφτανε – ή ξεπερνούσε – τον ετήσιο αποκλεισμό. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Αθλητικός Δικαστής, κατά την εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκηθεί από τον Λεονάρντο, ενδέχεται να του επιβάλει ποινή αυξημένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση.

Σημαντικό ρόλο, σύμφωνα με την «L’Equipe», αναμένεται να παίξει η γενικότερη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου παράγοντα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η οποία, δυστυχώς για εκείνον, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Περιμένουμε την απόφαση του Γάλλου Δικαστή, η οποία θα κρίνει και το μέλλον του Λεονάρντο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και ο Βραζιλιάνος παρουσιάζεται ως ένας από τους πιθανούς διαδόχους του Κάρλο Αντσελότι, αν ο τελευταίος μετακομίσει στη Μαδρίτη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: