Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τα ξαναλέει με τρεις ο Ηλιάδης!!

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Αγκάνθο, Kοέλιο, Πουλίδο είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, χωρίς να υπάρξει συμφωνία για τη νέα σεζόν.

Τα ξαναλέει με τρεις ο Ηλιάδης
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη με τον εκπρόσωπο των Νταβίντ Αγκάνθο, Νούνο Kοέλιο και Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο πρώτος έχει στα χέρια του προσύμφωνο (200.000 ευρώ), το οποίο είχε υπογράψει με την διοίκηση Ψηφίδη, ωστόσο, οι νυν διοικούντες έχουν βάλει κάποιους όρους που αφορούν τις συμμετοχές, καθώς στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ισπανός, είχε αρκετούς τραυματισμούς και τιμωρίες. Οι δύο πλευρές έκαναν τις προτάσεις τους, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία και θα τα ξαναπούν.

Στην περίπτωση του Κοέλιο, ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Πορτογάλο, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, καθώς έχει δικαίωμα για τέσσερις ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές. Στην Αλκμήνης υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα βρουν με τον παίκτη και θα παραμείνει στην ομάδα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Πουλίδο, από τον Άρη βλέπουν μια περίεργη στάση του μάνατζερ του, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν το… παιχνίδι του. Ο Ισπανός έχει κλειστό διετές συμβόλαιο, με αποδοχές 94.000 ευρώ πέρσι και 104.000 ευρώ φέτος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: