Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

To ηχητικό από το «μπάχαλο» στην ΚΕΔ!!

Πόλεμος αιωνίων στην κλήρωση των διαιτητών. Γραφικούς χαρακτήρισε τους αδερφούς Αγγελόπουλους ο Δ.Γιαννακόπουλος. «Έπρεπε να σας είχαν μαζέψει», η απάντηση. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα του διαλόγου.

To ηχητικό από το «μπάχαλο» στην ΚΕΔ
Οι ήδη ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ «αιωνίων» ανέβηκαν κι άλλο-όπως αναμενόταν-στην κλήρωση για τους διαιτητές του τρίτου και τέταρτου τελικού της Α1.











Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε γραφικούς τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την ανακοίνωση που εξέδωσαν σε βάρος του χθες. «Δεν φταίνε οι διαιτητές. Φταίνε και αυτοί οι γραφικοί οι Αγγελόπουλοι που βγάζουν ανακοίνωση επί προσωπικού και λένε μαζέψτε τον. Ντροπή τους. Το γυρίσατε το θέμα στο προσωπικό και θα βγείτε χαμένοι».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, απάντησε: «Επρεπε να σας είχαν μαζέψει. Απειλές δεν δεχόμαστε», για να απαντήσει ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν απειλώ κανέναν. Εσείς θελήσατε να το γυρίσετε σε προσωπικό και θα χορέψετε. Ντροπή στους Αγγελόπουλους που δεν έχουν μάθει τρόπους από το σπίτι τους».

Ο Γιώργος Σκινδήλιας, αλλά και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος έκαναν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο ΟΑΚΑ σε βάρος των διαιτητών του δεύτερου τελικού με βάση κι όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος. Ο Γ. Σκινδήλιας κατηγόρησε την ΚΕΔ ότι δεν πήρε θέση για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. «Αν δεν τους προστατέψετε εσείς, ποιος θα το κάνει; Θα πρέπει να παραιτηθεί η ΚΕΔ», ανέφερε, ενώ στάθηκε στον διαιτητή Παναγιώτου που ήταν στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ και τόνισε πως κακώς μπήκε στην κλήρωση ως άπειρος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και ο αντιπρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος χαρακτήρισαν ψευδή όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος και επικαλέστηκαν όσα αναφέρουν οι εκθέσεις του ΟΑΚΑ και της αστυνομίας. «Δεν γίνεται ο Φούφης και κάθε διαιτητής να σπιλώνει υπολήψεις. Κατανοώ την ένταση και τη θολούρα του. Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τις διαιτησίες σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, κυρίως των Γκόντα και Φούφη», ανέφερε.

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν ότι το να επικαλούνται οι «πράσινοι» την έκθεση του ΟΑΚΑ είναι σαν να χρησιμοποιεί τη μαρτυρία του θυρωρού του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε στην ΚΕΔ λέγοντας: «Ημαρτον πια με την παραπληροφόρηση. Τα αντιαθλητικά χτυπήματα του Παπανικολάου στους παίκτες μας δεν τα έχει δει κανείς; Οι διαιτητές της γενιάς σας ήταν διαιτητές με σθένος. Είχαν το σθένος αν χρειαστεί να αδειάσουν το ΣΕΦ, να αδειάσουν το ΟΑΚΑ, να αδειάσουν το Αλεξάνδρειο. Την Παρασκευή που πήγα στο ΣΕΦ από την πρώτη στιγμή που μπήκα, μέχρι την ώρα που έφυγα όλο το γήπεδο με έβριζε εν χορώ. Και η δουλειά του κ. Γκόντα ήταν να σημειώσει αυτά τα πράγματα. Σημείωσε μόνο ένα σύνθημα. Κουφός είναι ο Γκόντας;».

O πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος από τη διαιτησία ως τώρα: «Για εμάς η διαιτησία μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλή και μας έχει δικαιώσει. Οποιος χάσει φταίνε πάντα οι διαιτητές. Και στην Ευρωλίγκα γίνονται μεγαλύτερα λάθη από αυτά που γίνονται εδώ και δεν τα κάνετε μεγαλύτερο θέμα»».

Η κλήρωση για το ματς της Τετάρτης στο ΣΕΦ έβγαλε την τριάδα Σχινά, Κορομηλά και Ταβουλαρέα, ενώ εφόσον γίνει ματς και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, θα το διευθύνουν οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Οι διαιτητές των τρίτων και τέταρτων τελικών (μεγάλου και μικρού)

3ος Αγώνας
Τετάρτη 12/06
18:15 Πανιώνιος - Ρέθυμνο: Αναστόπουλος, Μπήτης, Παναγιώτου
21:00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σχινάς, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας

4ος Αγώνας
Σάββατο 15/06
16:30 Ρέθυμνο - Πανιώνιος: Γκόντας, Παπαπέτρου, Αφεντουλίδης
Κυριακή 16/06 (αν χρειαστεί)
21:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χριστοδούλου, Τανατζής, Καρακατσούνης
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: