Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εμπόδια για Μπεργκ!!

Αντίσταση φαίνεται πως προβάλλει το Αμβούργο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Μάρκους Μπεργκ.

Εμπόδια για Μπεργκ
Αν και φαινόταν πως απλά θα υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση στην άφιξη του Μάρκους Μπεργκ στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, νέα δημοσιεύματα από τη Γερμανία περιπλέκουν το θέμα…

Ναι μεν γίνεται αναφορά για επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς «τριφυλλιού» για τον παίκτη, αλλά ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Καρλ Γιάρκοβ, αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος, τονίζοντας πως: «Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα».

Το εμπόδιο που παρουσιάστηκε στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μπεργκ από το Αμβούργο στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως είναι οικονομικό. Η επιθυμία των «πράσινων» είναι να αποκτηθεί ελεύθερος από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται καθόλου και δεν του επιτρέπεται να προπονείται καν με την πρώτη ομάδα.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων, όμως, που αντιμετωπίζει και η γερμανική ομάδα, δεν θα βρεθεί εύκολα η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στο Αμβούργο περιμένουν έσοδα από την πώληση του Μπεργκ, για να απαλλαχθούν από το ψηλό κασέ του παίκτη που φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι Γερμανοί, σκέφτονταν πως τον Σουηδό επιθετικό τον απέκτησαν προσφέροντας 10 εκατομμύρια ευρώ στη Γκρόνινγκεν το 2009 και δεν εμφανίζονται πρόθυμοι να τον αφήσουν να φύγει χωρίς να υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: