Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τα… πήραν με Γιόβετιτς στη Φιορεντίνα!!

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι της Φιορεντίνα με τον Στέβαν Γιόβετιτς, εξαιτίας της συνέντευξης που παραχώρησε στην «Gazzetta dello sport», στην οποία ζητούσε να πάει στη Γιουβέντους.

Τα… πήραν με Γιόβετιτς στη Φιορεντίνα
Πριν προλάβει να… στεγνώσει το μελάνι της συνέντευξης του Στέβαν Γιόβετιτς στην «Gazzetta dello sport», με την οποία ξεκαθάριζε πως επιθυμία του είναι να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, ήρθε η αντίδραση της διοίκησης της Φιορεντίνα, η οποία εξοργίστηκε από τη συνέντευξη αυτή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους των «βιόλα», δεν ήταν τα λόγια του Γιόβετιτς αυτά που προκάλεσαν την οργή τους, αλλά η συνέντευξη αυτή καθαυτή, καθώς δεν είχε δοθεί η άδεια στον παίκτη να παραχωρήσει συνέντευξη ή να μιλήσει σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης. Κατόπιν τούτου, η διοίκηση της Φιορεντίνα επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στον Μαυροβούνιο, όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Από επίσημα χείλη της ομάδας τονίζεται πως με τις δηλώσεις του Γιόβετιτς χάνεται το διαπραγματευτικό χαρτί της Φιορεντίνα, η οποία αξιώνει 30 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. «Όλοι γνωρίζουμε πως ο Γιόβετιτς θέλει να πάει στη Γιουβέντους, αλλά δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνει και εκείνος συνεχώς. Με τον τρόπο αυτό δίνει προτεραιότητα στην ομάδα του Τορίνο, τη στιγμή που έχουν εμφανιστεί και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Μαυροβούνιο. Αν κάποιος από αυτούς προσφέρει περισσότερα χρήματα, είναι προφανές πως η επιθυμία του Στέβαν δεν θα πραγματοποιηθεί», τόνισε παράγοντας – που δεν αποκαλύπτει η «Gazzetta dello sport».

Να σημειωθεί πως από τη διοίκηση της Φιορεντίνα έχει ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος… βρίσκεται πίσω από τη συνέντευξη του Στέβαν Γιόβετιτς στην «Gazzetta dello sport», με τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και παράγοντες της «Γιούβε» θα θεωρούνται ως οι βασικοί… ύποπτοι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: