Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Στις 11 Αυγούστου η πρώτη σέντρα στο Νησί

Ανακοινώθηκε από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου η ημερομηνία διεξαγωγής του Τσάριτι Σιλντ (σούπερ καπ) ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουίγκαν.
Η πρωταθλήτρια Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη κυπελλούχο Γουίγκαν (η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία), στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και ουσιαστικά πρώτο χωρίς τον Άλεξ Φέργκιουσον στην άκρη του πάγκου μετά από 28 χρόνια!
Η σέντρα θα γίνει στις 11 Αυγούστου στις 16:00 (14:00 ώρα Αγγλίας), στον ναό του ποδοσφαίρου, το Γουέμπλεϊ.
Ο γενικός γραμματέας της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Άλεξ Χορν, δήλωσε:
«Πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 1985 για να βρούμε την τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ έπαιξε στο θεσμό χωρίς τον Φέργκιουσον στον πάγκο της, οπότε καταλαβαίνετε πως τα βλέμματα όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα στο Γουέμπλεϊ και στο Τσάριτι Σιλντ, όπου ο Ντέιβιντ Μόγες θα κοουτσάρει τη Γιουνάιτεντ» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Η Γουίγκαν έζησε το δικό της παραμύθι, τελειώνοντας  τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, που ταίριαξε πολύ καλά με την 150η  επέτειό μας. Θα είναι  υπέροχο να τους φιλοξενήσουμε ξανά  στο Γουέμπλεϊ, αφού θα ξεκινήσουν μια δύσκολη χρονιά με Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονσιπ» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: