Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κοντά σε Ταβρίγια ο Χριστόπουλος!!

Μια ανάσα από το να πει το «ναι» στην Ταβρίγια της Ουκρανίας είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος σύντομα θα απαντήσει οριστικά. Στρέφονται σε άλλες λύσεις στον ΠΑΣ.

Κοντά σε Ταβρίγια ο Χριστόπουλος
Έτοιμος να πει το «ναι» στην Ταβρίγια της Ουκρανίας, είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος τις επόμενες, ίσως και ώρες, αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει δεχτεί.

Ο Έλληνας τεχνικός, φαίνεται πως ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στρέφεται σε άλλες λύσεις για να καλύψει το κενό του. Ο ίδιος ο Χριστόπυολος, εμφανίζεται εντυπωσιασμένος από όσα έχει δει και συζητήσει με τους Ουκρανούς και οι δύο πλευρές πάνε για συμφωνία.

Τις επόμενες, ίσως και ώρες, αναμένεται η οριστική απάντηση του νεαρού προπονητή, με το «ναι» να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, αφού δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Χριστόπουλο. «Νέος, φιλόδοξος με όρεξη για δουλειά», τα χαρακτηριστικά του νέου προπονητή που ψάχνουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: