Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κοντά σε νεαρό Ισπανό η Λίβερπουλ!!

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Λουΐς Αλμπέρτο από τη Σεβίλλη στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Ο 20χρονος κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ.

Κοντά σε νεαρό Ισπανό η Λίβερπουλ
Ανήκει στη Σεβίλλη από το 2004, όταν σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε να αγωνίζεται στα παιδικά τμήματα του συλλόγου. Στην πρώτη ομάδα έπαιξε την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και το καλοκαίρι του 2012 ο Λουΐς Αλμπέρτο δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β, όπου σε 35 αγώνες σημείωσε 26 γκολ. Μια επίδοση που προκάλεσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτησή του νεαρού Ισπανού.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Λίβερπουλ και η Σεβίλλη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με τους Ισπανούς να αξιώνουν περίπου 10 εκατ. ευρώ και τους Άγγλους να προσπαθούν να ρίξουν, κάπως, τις απαιτήσεις των συνομιλητών τους. Η αγγλική εφημερίδα θεωρεί πως η διοίκηση των «κόκκινων» θα προσφέρει, σύντομα, το ποσό που αξιώνει η αντίστοιχη της Σεβίλλης, προκειμένου να προλάβει τους… μνηστήρες του Λουΐς Αλμπέρτο , οι οποίοι αρχίζουν να αυξάνονται, με τη Μπαρτσελόνα να δείχνει έτοιμη να εκμεταλλευτεί πιθανή… αδράνεια της Λίβερπουλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: