Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Σε πρώτο πλάνο γήπεδο και διαρκείας…!!

Με σημαντικότερα θέματα τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου συνεδρίασε τη Δευτέρα το ΔΣ του ΟΦΗ.

Σε πρώτο πλάνο γήπεδο και διαρκείας…
Αρχικά, έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής του συλλόγου στην επόμενη Σούπερ Λίγκα, με τα υπόλοιπα μέλη να απονέμουν τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα θετικά για την ομάδα.

Για το θέμα του γηπέδου, αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και ο συντονισμός των διαδικασιών, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες άμεσα στο «Γεντί Κουλέ» και να μην υπάρξει πρόβλημα με τη χρησιμοποίηση του γηπέδου τη νέα περίοδο.

Για το δεύτερο θέμα, παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το πλάνο που είχε καταρτιστεί από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ και το οποίο περιλαμβάνει σημαντική μείωση στις τιμές και αύξηση στις παροχές. Τα εισιτήρια διαρκείας θα παρουσιαστούν από την ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου.

Τέλος, από την ΠΑΕ θα γίνουν ταυτόχρονα και όλες οι ενέργειες, προκειμένου να ανοίξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο η θύρα 6 του γηπέδου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: