Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Ο Μπέος στο γραφείο του Σαρρή»!

«Την ημέρα της απολογίας μου, ο Μπέος είχε επισκεφθεί την ΕΠΟ από τις 10 το πρωί και βρισκόταν έξω από το γραφείο του προέδρου της», υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής!

«Ο Μπέος στο γραφείο του Σαρρή»!
Μιλώντας την Τρίτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του Σταμάτη Βελλή, Γιώργος Παναγόπουλος, ανέφερε πως «όταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης πήγε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να απολογηθεί, έπεσε πάνω στον Αχιλλέα Μπέο. Τον βρήκε στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, ενώ υπάρχει ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και το κατέθεσε και στο αθλητικό δικαστήριο».

Πράγματι, η παραπάνω καταγγελία αναφέρεται αναλυτικά στο συμπληρωματικό υπόμνημα που έστειλε ο Σταμάτης Βελλής στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, όπου λίγες ημέρες πριν είχε απολογηθεί για τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του Αχιλλέα Μπέου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει στο υπόμνημά του ο Σταμάτης Βελλής:

«Κατ’ αρχήν πρέπει να επισημανθεί αυτό που σας εξέθεσα δια ζώσης αρχίζοντας με την απολογία μου, όταν δικαιολογημένα διερωτήθηκα για ποιόν λόγο καλούμαι να απολογηθώ, όταν έστω κι εντελώς συμπτωματικά τα δια των δηλώσεών μου καταγγελλόμενα περί “γερής και δυνατής παρουσίας” του Αχιλλέα Μπέου στα δρώμενα του ποδοσφαίρου αποδείχθηκε περίτρανα δια της ταυτόχρονης παρουσίας του στα κεντρικά γραφεία της ΕΠΟ, όπου κατά την είσοδό μου έτυχε να τον συναντήσω.

Με λίγα λόγια δηλαδή, κατηγορούμαι για αντιαθλητική και πειθαρχικά “κολάσιμη” κριτική εις βάρος ενός προσώπου που όχι μόνο εξακολουθεί να είναι υπόδικος για την υπόθεση των στημένων αγώνων, αλλά και η ομάδα του για τον ίδιο λόγο έχει τιμωρηθεί τόσο από την ΕΠΟ (έστω με ανεκτέλεστη (;) αφαίρεση βαθμών) όσο και από την UEFA.

Άλλωστε η Επιτροπή σας μπορεί κάλλιστα να επιβεβαιώσει από τους υπαλλήλους της εισόδου της ΕΠΟ ότι την ημέρα της απολογίας μου, ο Αχιλλέας Μπέος είχε επισκεφθεί την ΕΠΟ από τις 10 το πρωί και βρισκόταν έξω από το γραφείο του προέδρου της! Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μου, που τον συνάντησε εκεί στις 10 το πρωί και τον χαιρέτησε!

Αν διαβάσετε προσεκτικά τις επίδικες δηλώσεις μου, θα διαπιστώσετε ότι υποβάλλω κυριολεκτικά ρητορικό ερώτημα, όταν δηλώνω ότι “τελικά ο Αχιλλέας Μπέος υπάρχει ακόμα στον Ολυμπιακό Βόλου;”
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: