Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Έδεσε» Βέιμαν η Άστον Βίλα!!

Στην Άστον Βίλα θα παραμείνει ο Αντρέας Βέιμαν! Ο εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, επέκτεινε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια.

«Έδεσε» Βέιμαν η Άστον Βίλα!
Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012-2013 και αμέσως, έγινε μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων, τόσο από την Πρέμιερ Λιγκ, όσο και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το… φυλλοκάρδι των οπαδών της Άστον Βίλα έτρεμε, αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας, ήρθε η ανακούφιση και μαζί η ευτυχία. Ο Βέιμαν υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο και θα παραμείνει κάτοικος «Βίλα Παρκ» τουλάχιστον μέχρι το 2016.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Άστον Βίλα. Νιώθω την ομάδα σαν δεύτερο σπίτι μου» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο 21χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Η περσινή σεζόν ήταν καταπληκτική για μένα, αλλά και για την ομάδα. Ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Παίξαμε καλά και μακάρι στο νέο πρωτάθλημα να συνεχίσουμε, όπως ακριβώς ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αισθάνομαι ότι χρωστάω πολλά και στον προπονητή μας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Ο Αντρέας Βέιμαν ανήκει στην Άστον Βίλα από το 2007. Δυσκολεύτηκε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του, αγωνίστηκε δύο φορές στη Γουότφορντ με τη μορφή δανεισμού, αλλά από το περσινό καλοκαίρι έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στα πλάνα του Πολ Λάμπερτ και τα έχει πάει περίφημα.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: