Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μεταγραφές ακούμε, μεταγραφές δεν βλέπουμε!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το μεταγραφικό παζάρι που στα μέσα Ιουνίου παραμένει ακόμα μάλλον κρύο. Από τις αρχές Μαϊου, ίσως και ακόμα πιο πρίν, έχει αρχίσει αυτό το καθημερινό μπαράζ δημοσιευμάτων για μεταγραφές. Αυτός ο παίκτης θα πάει εκεί, ο άλλος παραπέρα και ούτω καθεξής. Το ίδιο και με όσες ομάδες ψάχνουν για προπονητή. Ονοματολογία κι εκεί.
Ψιλολόγια
Όλο, λοιπόν, μεταγραφές ακούμε κι όλο μεταγραφές δεν βλέπουμε. Ψιλολόγια μέχρι τώρα, δηλαδή. Λίγα πράγματα.
Παγωμένα
Από έναν, δυο παίκτες έχουν πάρει κάποιες ομάδες, άλλες δεν έχουν κινηθεί καθόλου, κάποιες μεταγραφές έχουν κλείσει ήδη εδώ και μήνες και γενικά τα πράγματα μοιάζουν παγωμένα ακόμα.
Προσεκτικός
Κι αυτό είναι αρκετά λογικό με δεδομένο ότι η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν. Δεν γίνεται, δηλαδή, η κάθε ομάδα να κάνει τα κουμάντα της αγνοώντας αυτό το σημαντικό θέμα της ύφεσης. Κι έτσι ο καθένας κοιτάει να είναι μαζεμένος. Προσεκτικός. Σφιχτός.
Παρέλαση
Μέχρι τώρα, λοιπόν, μόνο βολιδοσκοπήσεις κάνουν οι περισσότερες ομάδες. Τα δημοσιεύματα αυξάνονται, όμως. Καθημερινά γίνεται παρέλαση ονομάτων. Ναι, αλλά το ζήτημα είναι να «κλείνει» και κανένας παίκτης.
Για πιο πίσω
Και δεν είναι μόνο αυτό. Ούτε με τους δανεικούς παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα, ούτε με τα ξεσκαρταρίσματα των ρόστερ. Κι έτσι όλο και περισσότερα ζητήματα μετατίθενται για πιο πίσω χρονικά. Στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου.
Το κασέ τους
Όσο να’ ναι, άλλωστε, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πέφτουν αναγκαστικά και οι τιμές κάποιων παικτών – μεταγραφικών στόχων που φοβούνται ότι θα μείνουν τελικά χωρίς ομάδα. Κι έτσι ρίχνουν το κασέ τους.
Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Στην ουσία, όχι στα λόγια.πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: