Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ανανέωσε με Ανόρθωση ο Οκκάς!!

Σε συμφωνία με την Ανόρθωση για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο, ήρθε ο Γιάννης Οκκάς.

Ανανέωσε με Ανόρθωση ο Οκκάς
Στην Ανόρθωση θα κλείσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Γιάννης Οκκάς. Ο 36χρονος Κύπριος επιθετικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «Κυρίας», Σάββα Κάκο και συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του προέδρου μας Σάββα Κάκου και του Γιάννη Οκκά. Στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε ο πρόεδρος με το Γιάννη Οκκά, ο ποδοσφαιριστής έδωσε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι επιθυμία του είναι να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Στη συνάντηση ανέφερε στον πρόεδρο ότι τον ενδιαφέρει μονάχα το καλό της ομάδας και ζήτησε να ετοιμάσει συμβόλαιο με όρους θετικούς για το σωματείο, όποιοι και αν είναι αυτοί, και θα το υπογράψει. Κύριο μέλημα του άλλωστε ήταν να δώσει κανονικά το παρών του στη σημερινή προπόνηση, πράγμα το οποίο θα γίνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης ευχαριστεί τον Γιάννη Οκκά για την αγάπη και την αφοσίωση και είμαστε βέβαιοι ότι η βοήθεια του αυτή τη χρονιά θα είναι καταλυτική».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: