Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Στο χειρουργείο ο Μπενζεμά!!

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Καρίμ Μπενζεμά το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να αφαιρεθεί κύστη από το γόνατό του. Ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται πως θα είναι σύντομος.

Στο χειρουργείο ο Μπενζεμά
Από την αρχή της περασμένης περιόδου, μετά από εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί, είχε διαγνωστεί ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατό του. Μια κύστη, η οποία σύμφωνα με τον Καρίμ Μπενζεμά τον εμπόδιζε στις κινήσεις του, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς τού προκαλούσε πόνο κάθε φορά που δημιουργούσε φλεγμονή. Η ήπια φαρμακολογική αγωγή που ακολουθήθηκε, επέτρεψε στον Γάλλο επιθετικό να αγωνιστεί σε 49 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και να πετύχει 20 γκολ. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα της χειρουργικής επέμβασης, προκειμένου ο Μπενζεμά να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα.

Η επέμβαση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας σε κλινική της Λιόν, από ομάδα εξειδικευμένων ορθοπεδικών. Μετά την επέμβαση, ο Μπενζεμά θα αναχωρήσει για τις διακοπές του, κατά τη διάρκεια των οποίων θα αναρρώσει από την εγχείρηση.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ που παρακολουθεί τον Γάλλο, δεν πρόκειται να απαιτηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα για την πλήρη ανάρρωση του παίκτη και ο Μπενζεμά εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ρεάλ Μαδρίτης. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: