Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ένας διαφορετικός… Μπαλοτέλι!

Σε νοσοκομείο της Μπρέσια βρέθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι, προκειμένου να επισκεφτεί έναν από τους τραυματίες του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή σε έναν οπαδό της τοπικής ομάδας.

Ένας διαφορετικός… Μπαλοτέλι
Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τις ιδιορρυθμίες του, τον άστατο χαρακτήρα του και τα προβλήματα που δημιουργεί με τη συμπεριφορά του, εκτός από το αναμφισβήτητο ταλέντο του. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, όμως, αποδεικνύεται πως έχει και άλλα χαρακτηριστικά, όπως φάνηκε από την επίσκεψή του σε νοσοκομείο της Μπρέσια.

Πριν από λίγες μέρες, πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της Μπρέσια, ανατράπηκε κατά την επιστροφή του από το Λιβόρνο, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός φίλου της ομάδας και τον τραυματισμό αρκετών από τους υπόλοιπους επιβάτες. Ένας από τους τραυματίες, ο Φαμπρίτσιο Μάντσα, βρίσκεται, ακόμα, σε νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Τον Μάντσα επισκέφτηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της εθνικής Ιταλίας για τη Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Μίλησε μαζί του και του κράτησε συντροφιά για ώρα, ευχόμενος «καλή ανάρρωση και υγεία», όπως ο ασθενής γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Με την κίνησή του αυτή, ο Μπαλοτέλι δείχνει πως έχει ευαισθησίες, αλλά και αποδεικνύει το δέσιμό του με την πόλη, αλλά και την ομάδα της Μπρέσια, της οποίας είναι φανατικός οπαδός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: