Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ίλισιτς ο… αντικαταστάτης!!

Την περίπτωση του Γιόσιπ Ίλισιτς φαίνεται πώς εξετάζουν στην Φιορεντίνα για αντικαταστάτη του Στέφαν Γιόβετιτς, με τον ίδιο να θέλει να πάει στους «βιόλα», σύμφωνα με τον μάνατζέρ του Αμίρ Ρούζνιτς.

Ίλισιτς ο… αντικαταστάτης
Η αποχώρηση του Στέφαν Γιόβετιτς από την Φιορεντίνα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, με τους «βιόλα» να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται πολύ έντονα είναι αυτό του Γιόσιπ Ίλισιτς, ο οποίος αγωνιζόταν με την Παλέρμο και είχε εξαιρετική πορεία με τους Σικελούς στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Σλοβένου επιθετικού, Αμίρ Ρούζνιτς, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ιταλία και τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η προοπτική να φορέσει τη φανέλα της Φιορεντίνα. Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις των «βιόλα» με την Παλέρμο.

«Ο Ίλισιτς θα ήθελε να παραμείνει στη Ιταλία, παρά το γεγονός ότι έχουν έρθει προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού. Ο παίκτης πάντα έλεγε ότι τον εντυπωσιάζει η Φιορεντίνα, αλλά και θεωρεί ότι το στυλ ποδοσφαίρου που έχει η ομάδα του Μοντέλα του ταιριάζει. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία οι δύο ομάδες. Βλέποντας και κάνοντας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρούζνιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: