Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Θα αποβάλει και τον Ολυμπιακό ο κ. Σαρρής»;

Ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης δεν πρέπει να ανησυχούν στις απειλές του προέδρου της ΕΠΟ περί διαγραφής της ΕΠΣ Ηρακλείου, υποστηρίζει ο Νίκος Τζώρτζογλου.

«Θα αποβάλει και τον Ολυμπιακό ο κ. Σαρρής»;
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και ένας εκ των αιτούντων την έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Νίκος Τζώρτζογλου, μίλησε στο prismasport.gr για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η ομοσπονδία σε έκτακτη Γ.Σ. με θέμα τη διαγραφή της Ένωσης από τα μητρώα της:

«Αν ο κ. Σαρρής με τον αποκλεισμό της ΕΠΣΗ απειλεί τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, τότε πρέπει να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι με παρέμβαση τους προσέφυγαν στο ίδιο δικαστήριο με την ΕΠΣΗ, παίρνοντας θέση υπέρ της ΕΠΟ. Θα αποβάλει και τον Ολυμπιακό ο κ. Σαρρής;

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για ΟΦΗ και Εργοτέλη, λόγω της προσφυγής της ΕΠΣΗ. Είναι ανώνυμες εταιρείες και ανήκουν στην Σούπερ Λίγκα. Αυτές είναι κινήσεις πανικού και τίποτε περισσότερο από τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Δικηγόρος δεν είμαι. Άκουσα όμως τα σχόλια έγκριτων νομικών που παρακολούθησαν τη δίκη και μας είπαν ότι έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: