Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Το παράπονο του Αμπροζίνι!

Το παράπονό του πως δεν ενημερώθηκε νωρίτερα για την μη ανανέωση του συμβολαίου του για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Μίλαν εξέφρασε ο Αμπροζίνι.

Το παράπονο του Αμπροζίνι
Τους οπαδούς της Μίλαν αποχαιρέτησε σήμερα Μάσιμο Αμπροζίνι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ιταλία.

"Περίμενα να περάσουν κάποιες ημέρες για να μιλήσω έτσι ώστε να μπορέσω να το ξεπεράσω λίγο", τόνισε ο Αμπροζίνι στην αρχή της τοποθέτησής του.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στην ομάδα, από τον πρόεδρο και τον Γκαλιάνι μέχρι και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο Μιλανέλο και εσείς δεν τους γνωρίζετε. Φυσικά τους συμπαίκτες μου για όλες τις ωραίες στιγμές τα χρόνια αυτά στην ομάδα", ανέφερε ο Αμπροζίνι.

Ο 36χρονος άσος επεσήμανε ότι απόφασή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του παρά το γεγονός ότι στη Μίλαν επέλεξαν να μην του κάνουν πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

"Ακόμη νιώθω παίκτης", τόνισε και συνέχισε εκφράζοντας το παράπονό του...

"Δεν μπορώ να πω εγώ αν είναι σωστό ή λάθος το γεγονός ότι δεν μου έγινε πρόταση ανανέωσης, καθώς αντιλαμβάνομαι ότι είμαι 36 ετών. Δεν με ξάφνιασε. Αυτό που θα ήθελα ήταν να έχω μια διαφορετική προσέγγιση από άτομα της διοίκησης. Πάντα σεβάστηκα τις αποφάσεις της διοίκησης. Απλώς θα ήθελα να το ήξερα νωρίτερα για να μπορέσω να αποχαιρετήσω τους οπαδούς μας", ανέφερε.

"Τώρα πρέπει να σκεφτώ τις προτάσεις που έχω. Η Φιορεντίνα; Είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και με ένα θαυμάσιο πλάνο", κατέληξε.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: