Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Προχωράει για Ίσκο η Ρεάλ!!

Την απόκτηση του Ίσκο της Μάλαγα εισηγήθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Προχωράει για Ίσκο η Ρεάλ
Στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στη συζήτηση που είχαν ο Γάλλος με τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου έγινε κουβέντα και για τα μεταγραφικά ζητήματα, με την μεταγραφή του Ίσκο να αποτελεί προτεραιότητα.

Μάλιστα, η AS αναφέρει πως οι δύο άνδρες τόνισαν ότι πρέπει να κινηθούν άμεσα για τον Ισπανό χαφ, ο οποίος ξεχώρισε τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στη Μάλαγα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Μία από αυτές είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία έχει διαπραγματεύσεις ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, και ο Χιλιανός τεχνικός θα ήθελε πολύ να πάρει τον 21χρονο άσο μαζί του στον βρετανικό σύλλογο.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει επαφές ανάμεσα στην Μάλαγα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία χρειάζεται να καταβάλει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ (όσα, δηλαδή, προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη) για να αποκτήσει τον Ίσκο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: