Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Φορ υπό προϋποθέσεις!!

Από Μολό και Τρέχο μέχρι Πέτριτς και Γιοβάνοβιτς φέρονται να απασχολούν τον Ολυμπιακό για τη θέση του επιθετικού αλλά προσθήκη «δυνατού» ονόματος θα γίνει μόνο υπό προϋποθέσεις.

Φορ υπό προϋποθέσεις
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για έναν γρήγορο επιθετικό που θα μπορεί να αγωνίζεται στα άκρα και θα θυμίζει… Μιραλάς. Έχουν εξεταστεί διάφορες περιπτώσεις, αλλά για να προχωρήσουν υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.

Ο 24χρονος Γάλλος Φρανσουά Μολό της Νανσί αρέσει, οι Γάλλοι μιλούν ακόμη και για επαφές (οι Πειραιώτες δηλώνουν άγνοια), αλλά οι δυσκολίες είναι πολλές και μεγάλες. Ο παίκτης που φέτος είχε 7 γκολ και 13 ασίστ σε 36 ματς της Ligue 1 έχει συμβόλαιο, η γαλλική ομάδα φέρεται να αξιώνει 6 εκατ. ευρώ για την πώλησή του, ενώ στο «παιχνίδι» βρίσκονται Μαρσέιγ και Φούλαμ.

Ισπανικά μέσα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στη Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Όσκαρ Τρέχο. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, πάντως. Ο 25χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2015 αναμένεται να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα. Φέτος είχε 42 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί και οι Μλάντεν Πέτριτς και Μίλαν Γιοβάνοβιτς που έχουν μείνει ελεύθεροι από Φούλαμ και Άντερλεχτ αντίστοιχα.

Πάντως δύσκολα ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει πρωτοκλασάτο σέντερ φορ ή θα δώσει πολύ μεγάλο ποσό για την απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση αν δεν υπάρξει αποχώρηση ενός εκ των Τζεμπούρ ή Μήτρογλου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: