Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ανακοινώθηκαν «Ελέ» και... Βενετίδης!

Προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας για την επόμενη σεζόν είναι και επίσημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Βοηθός του ο Στέλιος Βενετίδης.

Ανακοινώθηκαν «Ελέ» και... Βενετίδης
Αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα με το δίπλωμα, όλα πήραν το... δρόμο τους! Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετέβη στην Κύπρο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ΑΕΚ Λάρνακας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε! Βοηθός του στον πάγκο θα είναι ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Στέλιος Βενετίδης.

Αυτή θα είναι η δεύτερη προπονητική απόπειρα για τον «Ελέ», μετά το περσινό του πέρασμα από τον Πανιώνιο στην Σούπερ Λίγκα. Η νέα –πλέον- ομάδα του, τον καλωσόρισε μέσω ανακοίνωσης, παρουσιάζοντας κι ένα μίνι βιογραφικό του και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Προπονητής της ομάδας μας για ένα (1) χρόνο θα είναι ο Ελλαδίτης Τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχοντας ως βοηθό τον επίσης Ελλαδίτη και πρώην συμπαίκτη του, Στέλιο Βενετίδη.

Ο γεννημένος στον Πειραιά στις 7 Αυγούστου 1976 ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στον οποίο αγωνίστηκε 8 σεζόν κατακτώντας 7 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που έφτασε ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Στις 23/10/2001 η απόκρουσή του σε εκτέλεση πέναλτι του Ρουντ Βαν Νιστελρόι σε αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, έμεινε στην ιστορία, αφού ήταν το μοναδικό αποτυχημένο που είχε εκείνη τη σεζόν ο Ολλανδός διεθνής παίκτης.

Εκτός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Μεσίνα, Άσκολι, Σιένα, Μίλαν, Ρόμα, Π.Α.Σ. Γιάννινα, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στον Πανιώνιο με τον οποίο ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις 21/12/2011. Ο νέος μας τεχνικός ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας, με την οποία έφτασε ως τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 1998 ενώ, σε ηλικία 23 ετών, στις 5 Φεβρουαρίου 1999 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών κάνοντας ντεμπούτο σε φιλικό αγώνα με το Βέλγιο (σκορ: 1-0) στη Λάρνακα.

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του πέρσι, τη σεζόν 2012- 2013 από την ομάδα στην οποία την τελείωσε ως ποδοσφαιριστής, τον Πανιώνιο, πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο.

Η οικογένεια της ΑΕΚ Λάρνακας καλωσορίζει τον νέο μας προπονητή και τον βοηθό του και τους εύχεται υγεία, καλή διαμονή στην μετοίκηση τους στο νησί μας και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: