Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Βουγιούκας: «Τα παιδιά το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ»

Σίγουρος ότι όλοι όσοι βρεθούν στο τουρνουά 3on3 που θα διοργανώσει ο ΠΣΑΚ στο Ηράκλειο θα ευχαριστηθούν μπάσκετ δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας.

Βουγιούκας: «Τα παιδιά το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ»
Το παρών στο τουρνουά 3on3 που θα διοργανώσει ο ΠΣΑΚ στο Ηράκλειο θα δώσει ο Ίαν Βουγιούκας, όπως επιβεβαίωσε ο διεθνής σέντερ της Ούνιξ Καζάν με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν το διήμερο 22-23 Ιουνίου και ο 28χρονος αθλητής θα συμμετάσχεις και εκείνος σε αυτή τη διοργάνωση.

«Για εμάς τους επαγγελματίες παίκτες, όπως γνωρίζετε, το μπάσκετ είναι η ζωή μας. Οπότε, είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο τουρνουά 3on3 του Ηρακλείου Κρήτης. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να βρίσκονται δίπλα σε επαγγελματίες παίκτες και το λέω αυτό διότι θυμάμαι κι εγώ όταν ήμουν μικρός πόσο λαχταρούσα να δω από κοντά τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Αυτά τα παιδιά που θα έρθουν είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Ίσως για κάποιους από αυτούς να μιλάει όλη η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθούμε όλοι», ήταν η δήλωση του Βουγιούκα.

Οι εγγραφές για το τουρνουά 3on3 του ΠΣΑΚ, με τίτλο «3on3 street basketball» και σύνθημα «Τάπα στη βία», συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα 3on3streetball.gr. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: