Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Μεταγραφικός «οργασμός» στον ΠΑΟΚ!!

Το κεφάλαιο προπονητής έκλεισε για τον ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς και τώρα έρχεται η σειρά των μεταγραφών. Τι γίνεται με Σκόνδρα, Φυτανίδη, Πίντο, Τσίκλερ, Πόουλσεν και Σισοκό.

Μεταγραφικός «οργασμός» στον ΠΑΟΚ
Προπονητής ήρθε και μάλιστα μεγάλο όνομα. Ο Χουμπ Στέφενς ήρθε στον ΠΑΟΚ και όλοι περιμένουν από εκείνον να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα, η οποία την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Για να πετύχει κάτι τέτοιο όμως ο Ολλανδός, δεν μπορεί να το κάνει χωρίς «εργαλεία» και ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη και να κάνει δυνατές μεταγραφές.

Τα ονόματα που προτείνονται κάθε ημέρα στον ΠΑΟΚ είναι πολλά αλλά ήδη έχουν ξεχωρίσει οι πρώτες κινήσεις. Πρώτη είναι αυτή του Γιάννη Σκόνδρα. Ο αρχηγός του Ατρομήτου τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και απομένει η τελική συνάντηση των δύο διοικήσεων για να φορέσει ο παίκτης τα «ασπρόμαυρα».

Μετά την δεδομένη μεταγραφή του Σκόνδρα, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου προβάρει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος ίσως είναι από τους πρώτους που θα ανακοινωθούν. Στην συνέχεια έχουμε τον Σισόκο. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Θεσσαλονίκη αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Για αυτό τον λόγο έχει ταξιδέψει ο Ζήσης Βρύζας στην Γερμανία και μάλιστα ίσως εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και τα πει με τον Πίντο. Ο Πορτογάλος μέσος του Ανόβερο δεν πρόκειται να συνεχίσει στην γερμανική ομάδα και αναμένεται να ξεκινήσει τις επαφές με τον ΠΑΟΚ σύντομα αφού φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον προέκυψε και για τους Σϊμον Πόουλσεν και Ρέτο Τσίκλερ.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στην Σαμπντόρια στην θέση του αριστερού μπακ, είναι διεθνής με την εθνική Δανίας και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ενδιαφερθεί για εκείνον. Ο δεύτερος έπαιξε δανεικός στην Λοκομοτίβ Μόσχας από την Γιουβέντους την περίοδο που μας πέρασε και είναι και εκείνος μπακ.

Τέλος, σίγουρα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ, με τον Κουμάλο να βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: