Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αρβανίτης: «αν η ομάδα δεν είχε τα χρέη που είχε τώρα, θα πηγαίναμε για το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, σημείωσε πως αν ο Άρης δεν αντιμετώπιζε τόσα οικονομικά προβλήματα θα διεκδικούσε ακόμη και το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ο προπονητής που μπορεί να ξαναφέρει τη ομάδα στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της κίτρινης ΚΑΕ είπε στο «agapidiarkeias.blogspot.com»:

«Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ο καταλληλότερος προπονητής για να χτίσει τον νέο ΆΡΗ. Ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του συλλόγου, είναι μαχητής, πολεμιστής, καθαρός, τίμιος και ανεξάρτητος. Έχει την νοοτροπία πρωταθλητή όπως η ομάδα μας. Επίσης είναι εργασιομανής, οργανωτικός και προπονητής γηπέδου, όχι δημοσίων σχέσεων και σαλιαρίσματος.

Στις αρχές δεν αμφισβητήθηκε απλά, αλλά υβρίστηκε και χυδαία από Αρειανούς τόσο στο γήπεδο όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καθενός. Εγώ τον στήριξα και του έδωσα ό,τι ζητούσε. Μετά στεγανοποίησα την ομάδα και τα αποδυτήρια. Αυτό μας ένωσε όλους περισσότερο και μας έκανε πιο δυνατούς».

«Οι στόχοι του ΆΡΗ είναι πάντοτε οι πιο υψηλοί, αλλά θα πρέπει αν μη τι άλλο να είμαστε ρεαλιστές σε σχέση με τα χρέη και τα οικονομικά προβλήματα που ελαφρά τη καρδία άφησε ο προηγούμενος πρόεδρος. Πρώτος στόχος λοιπόν θα πρέπει να είναι η μείωση των χρεών, διότι αν δεν είχε τα χρέη που έχει τώρα η ομάδα δηλώνω πώς θα πηγαίναμε για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε όμως τις κινήσεις που πρέπει ώστε η ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ και να είναι ελκυστική για τον κόσμο, παρά τα οικονομικής φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Οι «κίτρινοι» το τελευταίο διάστημα έχουν θέσει σ? εφαρμογή το πρόγραμμα για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, και η απόφαση της δικαιοσύνης να κάνει δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ για υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, βοηθάει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: