Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Νέος πρόεδρος στην Άρσεναλ!

Ο Σερ Τσιπς Κέσγουικ είναι ο νέος πρόεδρος της Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσαν οι «κανονιέρηδες» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, μετά την παραίτηση του Πίτερ Χιλ-Γουντ.

Νέος πρόεδρος στην Άρσεναλ
Ο Σερ Τσιπς Κέσγουικ ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου, με τον Πίτερ Χιλ-Γουντ να παραιτείται των καθηκόντων του ελέω προβλημάτων υγείας, και συγκεκριμένα λόγω της ανάρρωσής του από καρδιακή προσβολή που υπέστη πέρυσι.

Ο Κέσγουικ, αποτελεί και επισήμως τον πρώτο πρόεδρο που αναλαμβάνει τους «κανονιέρηδες» μετά από το 1982, όταν και είχε πάρει το αξιώμα ο Χιλ-Γουντ, ο οποίος ανέφερε:

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, καθώς η Άρσεναλ αποτελεί μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Παρά το γεγονός πως νιώθω καλύτερα, αισθάνομαι πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω από την προεδρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο ιδιοκτήτη μας, Σταν Κροένκε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση και ξέρω πως ο Σερ Τσιπς είναι ο άνθρωπος που θα βοηθήσει τον σύλλογο να προχωρήσει μπροστά».
Από την πλευρά του ο Κροένκε, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Σερ Τσιπς συμφώνησε για να γίνει ο νέος μας πρόεδρος. Είναι έμπειρος στον τομέα των επιχειρήσεων και θα μας προσδώσει σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη στη φιλοδοξία που έχουμε να συναγωνιστούμε τις πρώτες ομάδες στην Αγγλία και την Ευρώπη, καθώς επίσης σε αυτή να κερδίσουμε τρόπαια».

Τέλος, τα πρώτα λόγια του Κέσγουικ μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ήταν τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα, είμαι στεναχωρημένος που βλέπω τον Πίτερ να αφήνει το πόστο του προέδρου εξαιτίας της υγείας του και ελπίζω πως θα συνεχίσει να αναρρώνει. Η οικογένειά του έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα ανά τις δεκαετίες και σε εκείνη οφείλονται τα πολλά κατορθώματα του συλλόγου. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αποτελώ τον νέο πρόεδρο της Άρσεναλ, καθώς αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο ποδόσφαιρο, ο οποίος αναγνωρίζεται και αγαπάται από πολλούς. Ανυπομονώ να τον φέρω σε επιτυχίες».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: