Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

«Άγιος» ο Λόβρεν!!

Την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν ανακοίνωσε η Σαουθάμπτον! 10 εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Λιόν, από την μεταγραφή του 23χρονου άσου!

«Άγιος» ο Λόβρεν!
Με τη φανέλα της Σαουθάμπτον θα αγωνίζεται από το φετινό καλοκαίρι, ο Ντέγιαν Λόβρεν! Ο νεαρός αμυντικός, μετακόμισε στο «St. Mary's» από τη Λυών, έναντι 10 εκατ. ευρώ και το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «Αγίους», υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων το φετινό καλοκαίρι, όμως το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος, ξεκαθάρισε πολύ γρήγορα.

Η Σαουθάμπτον κινήθηκε με αποφασιστικότητα για να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Λυών κι έπειτα την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και τα κατάφερε. Η συμφωνία έκλεισε στα 10 εκατ. ευρώ και το βράδυ της Παρασκευής, ο Λόβρεν βρέθηκε στο Σαουθάμπτον προκειμένου να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο που τον περίμενε και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του.

«Άκουσα πολλά, τόσο από τον εκτελεστικό διευθυντή της Σαουθάμπτον, Νίκολα Κορτέζε, όσο και από τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ξέρω την ιστορία της Σαουθάμπτον και γνωρίζω πως έχω έρθει σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Είμαι χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αισθάνθηκα πως ήταν η καλύτερη στιγμή για τη μεταγραφή στην Αγγλία, έπειτα από 3,5 χρόνια παραμονής στη Γαλλία. Η Πρέμιερ Λιγκ ήταν ένα ποδοσφαιρικό όνειρο και τώρα αυτό παίρνει σάρκα και οστά» ήταν τα λόγια του νεαρού αμυντικού.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: