Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αμπιντάλ: «Πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για μένα»

Φιλολογικού επιπέδου είναι οι όποιες επαφές είχε ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για να συνεχίσει σε κάποια ομάδα την καριέρα του.

Αμπιντάλ: «Πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για μένα»
Αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Ερίκ Αμπιντάλ μετά την ανακοίνωση πως αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο Γάλλος αμυντικός σε δηλώσεις του στο «Le10Sport».

Ο 33χρονος παίκτης τόνισε ότι θέλει να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του, αν και μέχρι στιγμής όλες οι επαφές που είχε ήταν φιλολογικού επιπέδου και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή.

Πάντως, ο διεθνής άσος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Μονακό που έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές και μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάποια επίσημη πρόταση. Είχα επαφές με διάφορους συλλόγους, αλλά τίποτα το συγκεκριμένο. Έχω ακούσει για ισπανικές και γαλλικές ομάδες, όμως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα.

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να εξετάσω όλες τις προσφορές. Μην ξεχνάτε, πως έχω μια σύζυγό και παιδιά. Είμαι 33 ετών και δεν είμαι όπως όταν ήμουν 20. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την απόφασή μου», ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ και στη σχολίασε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Μονακό, στην οποία είχε παίξει τα πρώτα χρόνια της καριέρας του:

«Μια πιθανή μεταγραφή στη Μονακό μπορεί να είναι ένας ωραίος τρόπος να τελειώσει η καριέρα μου. Στο σύλλογο έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να ανέβουν ξανά επίπεδο. Έχουν αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες. Θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Όταν ξεκίνησα εκεί ήμουν 21 ετών και τα παιδιά μου δεν είχαν γεννηθεί. Είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψουν από πού ξεκίνησε η καριέρα του πατέρα τους».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: