Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

«Βλέπει» Γκοχού ο Παναθηναϊκός!!

Την περίπτωση του Ζεράρντ Γκοχού, που σημείωσε 19 γκολ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την γραμμή κρούσης, εφόσον δεν ξεπεραστούν οι δυσκολίες με τον Μάρκους Μπεργκ.

«Βλέπει» Γκοχού ο Παναθηναϊκός
Ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση παραμένει ο Μάρκους Μπεργκ. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για συνεργασία, όμως η μεταγραφή «κολλάει» στο οικονομικό αντίτιμο που ζητά το Αμβούργο. Γι’ αυτό και στο τριφύλλι θέλουν να είναι σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» του Σουηδού άσου.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά ο Ζεράρντ Γκοχού. Πρόκειται για τον 24χρονο Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Τούρκιας, με την φανέλα της Καϊσερί Ερίγιεσπορ. Και δεν ήταν ένας απλός παίκτης... της σειράς, αλλά ο κορυφαίος της.

Σε αυτόν άλλωστε οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό το γεγονός πως η ομάδα του από του χρόνου θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Κι αυτό γιατί σε 31 συμμετοχές, σημείωσε 19 γκολ, ενώ μοίρασε κι άλλα πέντε στους συμπαίκτες του.

Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του, ενώ το συμβόλαιό του με τον τουρκικό σύλλογο εκπνέει σε λίγες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως εφόσον ο Παναθηναϊκός κινηθεί για την απόκτησή του, δεν θα χρειαστεί να πληρώσει.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: