Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Το τελειώνουν αύριο!

Δίχως να έχουν ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και δίχως να υπάρχει κάποιο «κόλλημα» συνεχίστηκαν οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Χουμπ Στέφενς. Στα υπόψη ο Πόουλσεν.

Το τελειώνουν αύριο
Μολονότι δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμη όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς, γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να χαλάσει το deal.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στα βασικά ζητήματα, ενώ σήμερα συνέχισαν τις συζητήσεις γύρω από το αγωνιστικό και τη διαμόρφωση όλων των όρων του συμβολαίου.

Μετά από μια πολύωρη συνάντηση ολοκλήρωσαν το βράδυ τις επαφές τους και λογικά αύριο θα τελειώσουν και με τα τυπικά, ώστε ο Ολλανδός τεχνικός να αναχωρήσει για την πατρίδα του και να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα για την επίσημη παρουσίασή του και φυσικά για μόνιμη εγκατάσταση.

Στα υπόψη ο Πόουλσεν

Μια από τις περιπτώσεις που θα εξετάσει ο νέος τεχνικός για την ενίσχυση του ρόστερ, είναι αυτή του Σίμον Πόουλσεν.

Ήταν δεδομένο ότι μετά την αποχώρηση του Σταφυλίδη, θα χρειαστεί προσθήκη αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Λίνο, και ο διεθνής Δανός (25 συμ.) βρίσκεται στα υπόψη του «Δικεφάλου».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, της Άλκμααρ και της Σαμπντόρια έχει προταθεί, εξετάζεται και αν δοθεί η συγκατάθεση του Στέφενς θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: