Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Κάνει «βασιλιά» τον Φερνάντεθ!!

Έτοιμη να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να ανανεώσει του συμβόλαιο του Ρούντι Φερνάντεθ φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 10 εκατ. ευρώ!

Κάνει «βασιλιά» τον Φερνάντεθ
Την Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άντρες Νοτσιόνι, ενώ πριν από λίγο έκλεισε και ο Γιόνας Ματσιούλις. Η «βασίλισσα» ωστόσο σκοπεύει να… δώσει αλλού τα «σκήπτρα».

Συγκεκριμένα η «Marca» αναφέρει πως η διοίκηση των Μαδριλένων είναι έτοιμη να προσφέρει νέο ανανεωμένο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ρούντι Φερνάντεθ με αυξημένες αποδοχές.

Οι δευτεραθλητές Ισπανίας και Ευρώπης αναμένεται να προτείνουν στον 29χρονο αθλητή να ανανεώσει για τέσσερα χρόνια, δίνοντας του συνολικά ένα ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, δηλαδή 2.5 εκατ. ετησίως!

Φυσικά για τον ύψους 1.96 φόργουορντ ενδιαφέρονται και οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε (σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα), καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Τα κατορθώματά του με την Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία δύο χρόνια είναι γνωστά σε όλους, με τον Ρούντι να αναδεικνύεται δύο σερί χρονιές ως το κορυφαίο «τριάρι» της Ευρωλίγκας. Την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ, ενώ στο Final-4 είχε 13.5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: