Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Καρεμπέ: «Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να είναι εδώ»

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο τουρνουά στις ΗΠΑ, συνδυάζοντας το πρώτο του ματς με νίκη επί της Μίλαν. Ο Κριστιάν Καρεμπέ στάθηκε στη σημασία της παρουσίας στο ICC αλλά και για το 3-0 επί των ροσονέρι.

Καρεμπέ: «Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να είναι εδώ»
Στη σημασία της παρουσίας του Ολυμπιακού στο τουρνουά ICC στις ΗΠΑ στάθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ με δηλώσεις του στην Nova.

«Αυτό το τουρνουά το παρακολουθούν περίπου 150 χώρες. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να παίρνει μέρος, όπως επίσης και για όλους όσοι είναι εδώ», τόνισε και συνέχισε:

«Το να παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά σημαίνει πολλά για εμάς. Κανένας δεν περίμενε να είμαστε εδώ. Τώρα θέλουμε να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και γιατί όχι να μη φτάσουμε στον τελικό του τουρνουά. Όμως σεβόμαστε τη δουλειά που κάνει ο προπονητής με τους παίκτες του», ανέφερε.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε και στη νίκη επί της Μίλαν…

«Φυσικά είναι μια μεγάλη αναγνώριση για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Μίλαν, ειδικά όταν βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Το ξέραμε αυτό. Τελικά, οι παίκτες ήταν επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε», τόνισε και κατέληξε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Λίβερπουλ για την κίνηση που έκανε με τη UNICEF. Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεργασία με τη UNICEF. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την ελληνική κοινότητα στο Σικάγο, καθώς μαθαίνουμε πως το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να τους δώσουμε πάλι χαρά και περηφάνια», ανέφερε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: