Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Δίλημμα για Σταντάρ!!

Στους δέκα από τους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει στο πρώτο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Γιάννης Αναστασίου. Θέλει λεφτά για Αμπέντ η Νιούκαστλ.

Δίλημμα για Σταντάρ
Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την περυσινή… συνταγή.

Πρόκειται για κάτι αναμενόμενο, διότι οι προσθήκες που έγιναν είναι λίγες και αυτές δεν αναμένεται να παίξουν, τουλάχιστον από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τους Βέλγους, διότι εκτός των άλλων ο Γιάννης Αναστασίου ποντάρει πολύ σε αυτό το ματς στη… χημεία της ομάδας του. Ο 41χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα που θα θυμίζει αρκετά αυτή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκριτικά με τότε δεν θα αγωνιστούν σίγουρα ο Καπίνο, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Μάιντς και ο Αμπέντ, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της Νιουκάστλ.

Από τις δοκιμές που έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως έχει ένα δίλημμα για την ενδεκάδα του παιχνιδιού με τη Σταντάρ. Δείχνει πως δεν έχει αποφασίσει για το ποιον θα χρησιμοποιήσει ανάμεσα σε Πράνιτς και Λαγό. Στο 0-3 του Φαλήρου είχαν παίξει και οι δύο, ενώ ο Πέτριτς, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή θα είναι βασικός την Τετάρτη. Επιπλέον, δεν έχει καταλήξει σε σχήμα ακόμη. Είναι ανάμεσα στο 4-4-2 και το 4-4-1-1. Πάντως, στο τελευταίο φιλικό πριν τη Σταντάρ (στο χθεσινό με την Κ-20 δεν έπαιξαν οι θεωρητικά βασικοί) προτίμησε το δεύτερο.

Αν παίξει ο Κροάτης και με τα δύο συστήματα θα είναι σίγουρα εσωτερικός χαφ, με τον Μέντες αμυντικό χαφ. Ο Λαγός στο 4-4-1-1 θα είναι αμυντικός χαφ με τον Μέντες, ενώ στον ρόμβο εσωτερικός χαφ. Πάντως, από την εμφάνιση του Πράνιτς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Αναστασίου, διότι του έλειψαν τα τρεξίματα και δεν βοήθησε ανασταλτικά, ενώ δεν απέδωσε και επιθετικά τα αναμενόμενα.

Συνοπτικά, η ενδεκάδα του ματς θα είναι. Κοτσόλης στο τέρμα και στην άμυνα οι Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος. Στο κέντρο οι Μέντες, Λαγός (ή Πράνιτς), Ζέκα και Ατζαγκούν. Στην επίθεση οι Πέτριτς, Μπεργκ.

Στο θέμα του Αμπέντ ίσως να έχουμε κάποιο νέο σήμερα, διότι επιστρέφει στη βάση της η Νιούκαστλ και ίσως «κόψει» κάποιον παίκτη ο Άλαν Πάρντιου ενόψει της συνέχεια της προετοιμασίας. Πάντως, στην τελευταία επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων, οι Άγγλοι πατώντας στην καλή εικόνα που έχει δείξει ο παίκτης τον τελευταίο καιρό, ζήτησαν χρήματα από τον Παναθηναϊκό για να του παραχωρήσουν τον παίκτη δανεικό. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα δώσει χρήματα σε ομάδα αυτό το καλοκαίρι το «τριφύλλι».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: