Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Θα… εκθέσουν τον Κουφό!!

Η ΕΟΚ φέρεται αποφασισμένη να δώσει στη δημοσιότητα την αλληλογραφία που είχε με την πλευρά του Κώστα Κουφού για να αποδείξει πώς άφησε στα κρύα του λουτρού την Εθνική.

Θα… εκθέσουν τον Κουφό
Σε αντίθεση με την περίπτωση του Ντάνιελ Χάκετ, που τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό (που ισχύει από τις 12 Οκτωβρίου) από όλες τις εθνικές λίγκες επειδή αποχώρησε από την προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας εν όψει προκριματικών του Ευρωμπάσκετ άνευ αδείας, δεν προβλέπεται αντίστοιχη «προστασία» για τις ομοσπονδίες απέναντι σε παίκτες του ΝΒΑ.

Η ΕΟΚ, ωστόσο, φέρεται αποφασισμένη να εκθέσει τον Κώστα Κουφού, που τέσσερις μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας αποφάσισε να αρνηθεί το κάλεσμα της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Λέγεται πως η ομοσπονδία σκέφτεται να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της αλληλογραφίας που είχε με την πλευρά του 25χρονου σέντερ και συγκεκριμένα τον μάνατζέρ του, Άντι Μπουντογιάννη, από το Φεβρουάριο μέχρι και προ λίγων ημερών, ώστε να καταδείξει και να αποδείξει την αναίρεση των δεσμεύσεων που είχαν ληφθεί από τον Κουφό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: