Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Το «μπαμ», ο Μασούντ και οι άλλοι δύο!!

Τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχει ξεχωρίσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τη θέση του αριστερού εξτρέμ και αισιοδοξεί ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα. «Ψάχτηκε» για Βάργκας η ΑΕΚ.

Το «μπαμ», ο Μασούντ και οι άλλοι δύο
Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης φαίνεται πως θα κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα η ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή στην επιφάνεια βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο εξτρέμ, του οποίου το όνομα θα προκαλέσει αίσθηση, εφόσον αποκτηθεί. Είναι ο μουντιαλικός με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή τον τελευταίο καιρό ο Μιλοβάνοβιτς. Μάλιστα, επικοινώνησε με την πλευρά του και το Σάββατο, αλλά παραμένει η διαφορά στο οικονομικό. Δεύτερος στη λίστα παραμένει ο Μασούντ, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν θα διατηρηθεί για πολύ ακόμα, διότι έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην Ένωση με τη συμπεριφορά του, όπως και ο μάνατζερ του.

Υπάρχουν ακόμη δύο περιπτώσεις, αλλά δεν είναι τόσο δυνατές όσο ο άλλες δύο και τις έχει στην αναμονή ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» και θα ασχοληθεί πιο έντονα με αυτές στην περίπτωση που δεν υπάρξει ευτυχή κατάληξη με τις άλλες δύο. Πρέπει πάντως, να αναμένουμε οριστικές εξελίξεις με τον αριστερό εξτρέμ άμεσα.

Προτεραιότητα αποτελεί ο παίκτης για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν παρατήσει και αυτό του επιθετικού. Τα βελγικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον για τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος αγωνίστηκε τις προηγούμενες τρεις σεζόν στην Άντερλεχτ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πράγματι υπήρξε κινητικότητα για τον διεθνή επιθετικό με τη Βενεζουέλα, αλλά το θέμα δεν προχώρησε και ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην τούρκικη Μπαλικεσισπόρ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: