Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Βρήκε προπονητή ο Φωκικός!!

Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Φωκικού για τον πάγκο. Ήρθαν και τέσσερις παίκτες (οι τρεις… δικοί του).

Βρήκε προπονητή ο Φωκικός
Με τον Γιώργο Μαραντά θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Φωκικός. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης, Σίμος Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα κόουτς, που πέρσι είχε περάσει για λίγο απ’ την Καβάλα και ουσιαστικά αντικαθιστά τον Γιώργο Κούτση που έχει αναλάβει τον Ηρακλή Ψαχνών.

Παράλληλα με τον νέο προπονητή ανακοινώθηκε και η απόκτηση τεσσάρων παικτών. Πρόκειται για τους Γιαννίκογλου, Χόρτσα, Καζαντζίδη (όλοι τους πέρσι στην Καβάλα) και Μάναλη.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Γεωργίου Μαραντά στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Στον Φωκικό θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας Σεραφείμ Γιαννίκογλου, οποίος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες στον Πανιώνιο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός στην Καβάλα.

Ενώ μέσα στις σημερινές εκπλήξεις είναι και η απόκτηση του Μίμη Χόρτσα (αμυντικός, 23) του Γιάννη Καζαντζίδη (μέσος, 19) και Σταύρο Μάναλη (αμυντικός 20). Οι τρεις πρώτοι, αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν με την Καβάλα ενώ ο Μάναλης φόρεσε τη φανέλα του Αχαρναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: