Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

«Χρυσώνει» τον… δανεικό Φαλκάο!!

Έτοιμη να προσφέρει 12.5 εκατ. στη Μονακό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει δανεικό για έναν χρόνο τον Ραδαμέλ Φαλκάο, σχεδιάζοντας να τον αγοράσει στο μέλλον. Εναλλακτική επιλογή ο Ρομελού Λουκάκου.

«Χρυσώνει» τον… δανεικό Φαλκάο
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο νούμερο «1» στόχος είναι ο Ραδαμέλ Φαλκάο.

Συγκεκριμένα η «AS» αναφέρει μάλιστα πως η «βασίλισσα» έχει καταθέσει ήδη πρόταση στη Μονακό για τον 28χρονο Κολομβιανό, η οποία είναι λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες…

Φαίνεται πως οι Μαδριλένοι προσφέρουν 12.5 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Πριγκιπάτου, προκειμένου να τον αποκτήσουν αρχικά ως δανεικό για έναν χρόνο και στην συνέχεια να τον αγοράσουν πλήρως έναντι 33 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν καταλήξει σε συμφωνία το εν λόγω «φλερτ», τότε η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κι εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα... Ρομελού Λουκάκου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κάρλο Αντσελότι είναι «φαν» του νεαρού Βέλγου και θα ήθελε να τον δει να αγωνίζεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: