Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Κρόιφ: «Θα πετύχει ο Αγγελίδης»

Σίγουρος ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Ζόρντι Κρόιφ, που ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη.

Κρόιφ: «Θα πετύχει ο Αγγελίδης»
Λίγες ώρες φαίνεται ότι κράτησε η φημολογία περί ανάληψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ από τον Ζόρντι Κρόιφ. Ο Ολλανδός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal News» ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού είναι ικανοποιημένος από το πρότζεκτ της ομάδας του Ισραήλ.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στη Μακάμπι και δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αναλάβω ρόλο στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν σκέφτεται να σταματήσει την επένδυσή του στην ομάδα μού δίνει τη δυνατότητα να πετύχω και άλλα πράγματα εδώ. Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Τζακ Ιακωβίδη. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε, αλλά πλέον μόνο σε φιλικό επίπεδο» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτησή του.

Παράλληλα, μίλησε για τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Ιάκωβο Αγγελίδη, που αναλαμβάνει την προεδρία του «δικεφάλου του Βορρά» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Βέβαια, δεν παρέλειψε να συστήσει υπομονή στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αφού, όπως είπε, θα χρειαστεί χρόνος για να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

«Τα δεδομένα είναι υπέρ του και πιστεύω πως υπάρχουν και σημαντικές αντιστοιχίες ανάμεσα στη δική μας ομάδα και τον ΠΑΟΚ. Η πιο σημαντική από αυτές είναι πως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας που επενδύει χρήματα στις ομάδες, αλλά δεν μπορεί να είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα. Στην περίπτωση της Μακάμπι ο ιδιοκτήτης βρίσκεται στον Καναδά, ενώ στον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δραστηριοποιείται στη Ρωσία.

Ο Αγγελίδης θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να λειτουργεί αντί του ιδιοκτήτη και να φροντίζει να πηγαίνουν όλα καλά στον σύλλογο. Από την άλλη πλευρά γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πως υπάρχει μεγάλη πίεση για επιτυχίες. Για τον Αγγελίδη η πίεση αυτή δεν είναι κάτι άγνωστο ή πρωτόγνωρο, καθώς η Μακάμπι έχει πολύ κόσμο στο Ισραήλ και η πίεση και εδώ είναι εξίσου μεγάλη» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι σίγουρο ότι ο Αγγελίδης θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Αυτό που έκανε εδώ και θα κάνει και στον ΠΑΟΚ είναι να βελτιώσει την οργάνωση και τη δομή της ομάδας. Η δουλειά του είναι έως έναν βαθμό «αόρατη», με την έννοια ότι δεν εξαρτάται από το αν η ομάδα κερδίσει ή χάσει την Κυριακή το παιχνίδι. Το δικό του έργο θα φανεί από τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, την εκπροσώπησή του και την ανάπτυξη που ο Αγγελίδης θα επιφέρει σε όλο τον ΠΑΟΚ».

Περιγράφοντας τον Ιάκωβο Αγγελίδη ως άνθρωπο, με τον οποίο συνεργάστηκε την τελευταία διετία, έκανε λόγο για έντονη προσωπικότητα, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά και έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, που «τρέχει» όλο το 24ωρο.

«Με τον Τζακ συνεργάζομαι τα τελευταία δύο χρόνια και νιώθω ευτυχής που με επέλεξε τον καιρό που δούλευα στην Κύπρο, για να μου αναθέσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται όλο το 24ωρο και «τρέχει» όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο και την ίδια την ομάδα. Ως χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που έχει πάντοτε καλή διάθεση παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.

Λόγω της θέσης μου στη Μακάμπι είχαμε κατά καιρούς κάποιες διαφωνίες, συνήθως όταν ζητούσα περισσότερα πράγματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και για το γεγονός ότι συνεργάστηκα μαζί του και ευγνώμων επειδή τον γνώρισα και ως επαγγελματία και ως χαρακτήρα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: